Trivsamt jobb på redovisningsbyrå i Örebro

Trivsamt jobb på redovisningsbyrå i Örebro

God morgon i sommarsolen

Här på vår redovisningsbyrå i Örebro märker man av att semestertiderna börjat så smått. Det gör att det är väldigt härlig stämning för alla är så glada, lite trött och redo för ledighet men samtidigt väldigt glada åt att snart få semester. Jag jobbar på en ganska stor redovisningsbyrå i Örebro men är den som sitter i receptionen och har hand om kundtjänst så det är inte jag som sköter kundernas bokföringar.

Det är ett gott gäng jag jobbar med även om jag inte känner alla så jättebra så blir det ju ändå att man har ganska bra koll när man sitter i receptionen. Dagarna är ganska lika varandra med innehåller så många olika saker att det sällan blir tråkigt ändå. Man är ju lite spindeln i nätet och en allt i allo. Svara på mail och ta emot telefonsamtal. Ta emot och dela ut post. Vattna blommorna i lobbyn och se till att den är trevlig och välkomnande. Sen kanske man får fylla på kaffe i kaffeautomaten eller ringa efter service om den krånglar. Vissa stunder kan det vara ganska lugnt och ibland får man vara beredd på att hålla många bollar i luften samtidigt och då gäller det att behålla lugnet och vara strukturerad, men det är just det som nog är en av mina styrkor.

Jag flyttade till Örebro för flera år sen för att plugga och jag trivdes så bra att jag stannade. När jag dessutom fick ett jobb som jag trivs så bra med och har många vänner i stan så kändes det helt rätt att stanna. Jag visste inte att det var just en redovisningsbyrå jag skulle jobba på, men att det skulle vara nåt inom kundtjänst och med en del administration. Sen får vi se om jag söker nya utmaningar så småningom, men just nu trivs jag bra. Nu önskar jag er en underbar dag!


Kommentarer är stängda.