Städservice i Värnamo

Städservice i Värnamo

Hej bloggen!

Hur mycket ser ni framemot en helg där man bara kan koppla av och få vara? Jag kan inte vänta på att få gå hem från jobbet och slänga mig i soffan utan att behöva tänka på några måsten. Det här är min första helg sedan jag anställde städservice till hemmet och jag kan säga att jag redan känner hur fantastiskt det kommer vara i helgen när jag kan gå runt i mitt hus i Värnamo och inte behöva tänka på städning. I ett tvåvåningshus så finns det en del ytor annars som kan behöva städas men inte för mig, eftersom jag har städservice.

Undra vad Värnamo har att erbjuda i helgen när man har så gott om tid över? Jag kanske ska ringa några kompisar för att gå och spela lite biljard. Förmodligen kommer det sluta med att bara ligga och slappa i soffan, det var ett tag sen jag fick göra det på helgen. Anledningen till att jag anställde städservice var just för att jag har ett väldigt intensivt och fysiskt krävande jobb som gör att jag blir helt slut när jag kommer hem på eftermiddagarna och därför har det många gånger sett ut som hela havet stormar. Det var min kollega som sa att jag måste göra något åt min situation eftersom jag inte orkade hitta på någonting utanför arbetet. Att säga upp mig från jobbet var aldrig ett alternativ, jag älskar mitt arbete och trivs väldigt bra med det. Det är klart att vissa dagar kan vara lite tunga för kroppen men det tar inte bort glädjen jag får så fort jag sätter min fot på jobbet. Jag ger alltid mitt yttersta och det är anledningen till att jag kan vara så trött när jag kommer hem, men med städservice så kommer förhoppningsvis min energi kunna fyllas på.


Kommentarer är stängda.