Salone Julia Eriksson

Salone Julia Eriksson

Hej på er igen alla mina fina och härliga läsare och varmt välkomna ska ni vara tillbaka till min blogg och till ännu ett inlägg! Jag hoppas att ni alla mår bra, och att ni har haft en riktigt härlig start på denna vecka, och även att ni ser fram emot vad denna vecka har att erbjuda er. Dagens inlägg kommer att handla om spraytan i Uppsala med omnejd, då ni är många som har haft en hel del frågor och funderingar kring detta. Jag vill såklart vara till så stor hjälp som jag bara kan, och därför kommer jag nu tipsa er om ett företag som jag verkligen tycker om, nämligen Salone Julia Eriksson. Salone Julia Eriksson är ett företag som jag själv fick som tips utav en kollega till mig, när jag behövde hjälp med spraytan inför ett bröllop som jag skulle på för några veckor sedan. Jag är så tacksam över detta tips, då jag tidigare haft en hel del problem med företag inom denna bransch. Många företag har sagts kunna hjälpa mig, men har sedan visat sig vara otroligt oseriösa och oprofessionella, vilket såklart har känts väldigt tråkigt.

Vad jag verkligen tycker om med Salone Julia Eriksson, är att de arbetar mycket med kundservice, vilket är någonting som jag tycker är väldigt viktigt. Jag kunde känna mig otroligt trygg och säker med v, vilket kändes skönt. De är dessutom otroligt kunniga och erfarna inom sin bransch, vilket själklart är det viktigaste. Jag blev så nöjd över min fina bränna. Jag vill verkligen tipsa er läsare som befinner er i Knivsta eller Uppsala med omnejd att vända er till just Salone Julia Eriksson. Nu hoppas jag att ni får en riktigt härlig tisdag, så hörs vi snart igen!


Kommentarer är stängda.