In med kärran på en bilverkstad

In med kärran på en bilverkstad

Godmorgon! Vi välkomnar fredag med glädje och det känns riktigt härligt. Ännu en dag med strålande väder i Borlänge, nu börjar vi bli lite bortskämda här uppe med det känner jag. För tillfället jobbar jag på ett lager i Borlänge men detta är bara tillfälligt tills tävlingssäsongen drar igång igen, sen är det ut på vägarna och köra. Jag ska faktiskt lämna in pärlan på en bilverkstad idag för lite service så att den är i topptrim nu när tävlingarna börjar dyka upp. För er som inte vet riktigt vad jag pratar om, vissa kanske är nya här på bloggen eller så har någon kanske missat vad jag gör. Mitt vanliga jobb är iallafall att jag är en manager över ett racingteam som åker runt i Europa och ställer upp i tävlingar. Som manager så ansvarar jag över allt från att hitta bilverkstad till sponsorer, det är ett väldigt varierande arbete och så är det grymt kul. Vi brukar åka från Borlänge någon gång i slutet av April för att rulla ner med våran buss i Europa, ibland är vi borta hela sommaren men oftast kommer vi tillbaka till Borlänge några gånger för att hälsa på familjen. Jag har inga problem med att spendera hela sommaren ute på vägarna i Europa, det är ett fantastiskt jobb och vi är ett väldigt härligt gäng. Det är absolut mycket jobb, jag har ungefär kontakt med en bilverkstad i varenda land vi är i. Lägg där till att det endast är en av mina arbetsuppgifter, min mejl inkorg under dessa månader är helt fullproppad med sponsorer och människor inom branschen. Jag får gå med en hörlur i örat så fort jag inte sover för att hinna med allt, men jag klagar inte. Det här är min passion och ju bättre vi blir desto mer attraktiva tävlingar kommer vi åt. Nu ska ja åka och lämna in kärran på en bilverkstad, men det kommer mer inlägg så småningom!  


Kommentarer är stängda.